дом Новини Отборът на ПГТС”Христо Смирненски”-Разград е победител в регионалното състезание „Най-добър млад автомонтьор...

Отборът на ПГТС”Христо Смирненски”-Разград е победител в регионалното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС”, председателят на Общинския съвет Галина Георгиева връчи част от наградите

0
ДЯЛ

Председателят на Общински съвет-Разград Галина Георгиева връчи в събота, 23 март, част от наградите на призьорите от Регионалното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС”, комплексен победител в което е отборът на домакините от ПГТС”Христо Смирненски”-Разград. Емре Левенд, Тодор Йорданов и Сонер Исмаил с ръководител инж. Илиян Йорданов ще участват в националните финали, които ще се проведат в Русе.

Участниците във всички 11 отбора от Североизточна България получиха грамоти и предметни награди, осигурени от спонсори и институции, подкрепящи организирането на надпреварата. Подаръците от Община Разград, които връчи председателят на Общинския съвет Галина Георгиева, бяха за ръководителите на отборите.

В комплексното класиране отборът на ПГТС”Христо Смирненски” бе следван от ПТГ-Варна и ПГМСС”Никола Вапцаров”-Средище. В отборното класиране в категория „Най-добър млад автомонтьор” първи е отборът на ПТГ-Варна, втори – ПГТС”Христо Смирненски”-Разград, трети – ПГМТ”Владимир  Комаров”-Силистра. На първо място в отборното класиране при най-младите водачи на МПС е ПГТС”Христо Смирненски”-Разград, на второ – ПТГ-Варна, на трето – ПГМ”Юрий Гагарин”-Русе. В индивидуалното класиране при младите водачи победител е Пламен Йорданов от ПТГ-Варна, втори – Сонер Исмаил от ПГТС”Христо Смирненски”-Разград, трети – Севдим Мехмед от ПГМСС”Никола Вапцаров”-Средище. Победител при младите автомонтьори е Борис Пламенов от ПТГ-Варна, втори е Тодор Йорданов от ППГТС”Христо Смирненски”-Разград, трети – Мартин Христов от ПТГ-Варна.

Сред представителите на институциите, които връчваха награди, бе и Чавдар Здравков – експерт в дирекция „Професионално образованиe и обучение“ в Министерството на образованието и науката, както представители на фирмите, с чиято подкрепа се организира състезанието – „Интеркарс“, „Кастрол“ и „Бош“. Грамота за отличната организация получи и директорът на ПГТС”Христо Смирненски” Димитричка Ангелова.