дом Кубрат ОТЛИЧИЕ ЗА КМЕТА НА ОБЩИНА КУБРАТ АЛКИН НЕБИ

ОТЛИЧИЕ ЗА КМЕТА НА ОБЩИНА КУБРАТ АЛКИН НЕБИ

0
ДЯЛ

С Почетна грамота за личен принос за социалното приобщаване на хората с увреждане в България и по повод IX-я конгрес на Съюза на инвалидите в България беше удостоен г-н Алкин Неби – кмет на Община Кубрат.

„Кметът на Община Кубрат напълно заслужава подобно отличие, тъй като ни е помагал изключително много. Много малко са такива хора като г-н Неби, които с отворени обятия и с каквото могат по силите си реализират нашите желания и потребности“, заяви председателят на регионалната организация на хората с увреждания Радослав Няголов.

По време на срещата си с г-н Няголов кметът Неби заяви, че Община Кубрат цени този признателен жест към институцията, която неуморно винаги е била до хората с увреждания и, която ще продължава да е стабилна опора за всички. Благодарности и искрено уважение по време на срещата демонстрираха и двете страни.

На проведения IX-ти конгрес на Съюза на хората с увреждания в България, провел се в парк хотел „Москва“ в столицата София, за председател на Съюза беше избран г-н Георги Колев, а председателя на регионалната организация в Разград и Русе г-н Радослав Няголов беше преизбран за член на Управителния съвет.