дом Кубрат С БАНИЦА И ВИНО КУБРАТ ИЗПРАЩА СТАРАТА ГОДИНА

С БАНИЦА И ВИНО КУБРАТ ИЗПРАЩА СТАРАТА ГОДИНА

0
ДЯЛ

С над 300 банички с късмети, осигурени от ПК „НАРКООП“ и Община Кубрат, както и с по чаша червено вино се почерпиха днес кубратчани на площада пред читалището в града.

В тържеството, заедно с Общинското ръководство и служители на администрацията, се включи и кмета Алкин Неби.Кубратският градоначалник поздрави жителите и гостите на града с най съкровените и уютни празници, като пожела на всички Весело посрещане на Новата 2022 година, която да ни донесе повече здраве, мир и благоденствие.

С това събитие завърши празничния културен календар за месец декември, а и за цялата година в лудогорска община, като празничните събития ще стартират отново точно в полунощ с посрещането на Новата година. За доброто настроение на всички се погрижи читалищният оркестър „Славяни“.

За първи път тази година бяха раздавани и богато украсени сурвакници. Местното читалище и Общинско ръководство отправиха покана към жителите и гостите на града, да се включат в празнично веселие от 23.30 часа на площад „Възраждане“ по повод посрещането на Новата година.