дом Завет Ахмед Ахмедов:“Благодаря за мощната подкрепа и доверието към ДПС!“

Ахмед Ахмедов:“Благодаря за мощната подкрепа и доверието към ДПС!“

0
ДЯЛ

Уважаеми български граждани в страната и чужбина!Скъпи членове и симпатизанти на ДПС!Благодаря ви за мощната подкрепа и доверието към ДПС на изборите за президент и вицепрезидент, и за народни представители в 47-то НС.“ Това обръщение към симпатизантите и българските граждани отправя зам.-председателят на ДПС и доскорошен водач на листата в 18-ти МИР – Разград инж. Ахмед Ахмедов.


Изказвам огромна благодарност и признателност към младежките и женски структури на ДПС, към всички, които бяха ангажирани в изборния процес, както и към всички депесари, които не се уплашиха от полицейските и политически репресии, отидоха до урните и упражниха своя глас„, казва в обръщението си инж. Ахмедов.

В областта, в страната и чужбина доказахме за пореден път, че сме смели и единни отстояваме демокрацията в нашата Мила Родина България. С радост, гордост и благодарност споделям с вас, че Движението за права и свободи е първа политическа сила в областите Разград, Кърджали, Шумен, Търговище и Силистра. Поздравявам всеки един от вас за постигнатите резултати в тази сложната пандемична обстановка. Доказахме, че с общи усилия можем да постигнем целите си. Както и до сега последователно и отговорно ще работим за просперитета на регионите в нашата Родина България„, посочва Ахмед Ахмедов.

Сърдечно благодаря на всички граждани от страната и чужбина за подкрепата и доверието! Бъдете здрави и щастливи! За да имаме достоен живот, за да бъдат гарантирани правата и свободите на всички граждани, за да постигнем европейски стандарти на живот, ежедневно трябва да отстояваме мира и демокрацията и да бъдем единни! Гордея се с вас!„, заявява в заключение политическият лидер от Разградска област Ахмед Ахмедов.

От ДПС и днес категорично заявиха, че политическата сила подкрепя ваксинацията, като единствено средство за справяне с вируса.