дом Кубрат Среща на ДПС в Кубрат

Среща на ДПС в Кубрат

0
ДЯЛ

Ахмед Ахмедов от Кубрат: Целта на ДПС е да върне държавността и нормалността в политиката


Днес, водачът на листата от 18-ти Разградски многомандатен район и зам.-председател на ДПС, инж. Ахмед Ахмедов, се срещна с местните симпатизанти на Движението за права и свободи в град Кубрат, както и с жители на общинския център.
Срещата бе организирана предимно за дамите и активистките от политическата сила в общината.

На срещата присъстваха също кметът Алкин Неби, председателят на общинската организация на партията Онур Зайкъров, председателят на местния парламент Хюсеин Юмеров, общински съветници и други.
„Ние, представителите на Движението за права и свободи, през всичките тези тридесет години сме доказвали, че държим на държавността. Заявявали сме многократно, че е нужен демонтаж на порочното и безотговорно управление, което водеше страната към пълен хаос през тези години. Целта ни е да върнем държавността и нормалността в политиката, така, че хората да усетят положителната промяна към по-добро“, заяви в Кубрат представителят на Централния партиен лъч Ахмед Ахмедов.


„Целта ни е да нормализираме диалога, не само между партиите, но и в институциите, надявайки се, че в новия парламент този диалог ще бъде възстановен“, посочи още зам.-председателят на ДПС.
„След 2009-та година страната ни започна да изостава в развитието си, а според всички статистики и показатели, сме на дъното по отношение на Европейския съюз и европейските икономики. За да се нормализират показателите на страната и доходите на хората трябва да бъде приета и приложена спешно нашата Програма за ускорено развитие на България, а това може да случи единствено когато получим подкрепата на хората“, каза Ахмед Ахмедов и допълни още:
„През 2017 година ДПС първа заговори за Зеленият пакт. Ние сме убедени поддръжници на зелената сделка и сме категорични, че тя предоставя огромни възможности за развитие на България, при условие, че страната ни успее да изработи своите национални стратегии, планове, работни програми и преди всичко да се обедини около национална цел за ускорено догонващо развитие“, посочи Ахмедов, след което поздрави съпартийците си с избора на евродепутатът от ДПС Илхан Кючюк за председател на партията на европейските либерали (АЛДЕ).

Припомняме, че това се случи на 41-я конгрес на партията през месец юни. В края на изказването си водачът на листата в Разградско не пропусна да благодари и на женското съсловие, което винаги е отстоявало партийната политика в общината.
„Поздравявам женската организация на Кубрат, която и на местни, и на парламентарни избори винаги е била на изключително ниво, а на всички Вас, на вашите близки и приятели пожелавам най-вече здраве и щастие“, каза в заключение инж. Ахмед Ахмедов.
По време на срещата с дамите от нежния пол, които партията излъчва винаги с достойнство на предни позиции, пълна подкрепа за победа бе отправена и от кубратския градоначалник Алкин Неби. Той заяви, че „Рестартът на държавността“ трябва да бъде даден на единадесетото число на седмия месец. По време на оживените и приятни разговори, с кафе и сладко, бе демонстриран и начина на гласуване с електронната бюлетина на предстоящите избори през месец юли.