дом Кубрат Ахмед Ахмедов посети Точилари и Звънарци

Ахмед Ахмедов посети Точилари и Звънарци

0
ДЯЛ

Винаги сме били с ДПС и категорично ще бъдем с Движението за права и свободи до край. Ще подкрепим нашата партия и на тези избори. Ще гласуваме по съвест за нашето бъдеще, защото ДПС е единствен гарант за нашата сигурност и нашите права. Това заявиха днес жителите на село Точилари на среща с водача на листата в 18-ти Разградски многомандатен район и зам.-председател на партията инж. Ахмед Ахмедов. Пълна подкрепа за политическата сила даде и кмета на община Кубрат Алкин Неби, който сподели пред присъстващите, че ДПС е единствената партия в парламента с ясна програма за ускорено догонващо развитие и социална политика, насочена предимно към хората от страната и региона.

Сред присъстващите, които ясно заявиха, че ДПС е единственият правилен избор за хората в Лудогорието, бяха председателят на общинската организация на партията Онур Зайкъров, както и председателя на Общиския съвет в Кубрат Хюсеин Юмеров. Домакините от селото, водени от кмета на Точилари Шуаиб Мехмед, посрещнаха гостите изключително сърдечно, а на майсторските им гозби и сладкиш във формата с победния номер, се насладиха и гости, и жители на селото. „Това е още един чудесен повод да си пожелаем пълен успех на тези избори, демонстрирайки единство и заедност, защото само това показва, че сме сплотени, каквито ще сме и за предстоящия вот на 11 юли, защото без никакво съмнение знам, че жителите на Точилари ще подкрепят ДПС.

Ние винаги сме били и оставаме верни на най-близката до сърцата на хората партия“, заяви кметът Шуаиб Мехмед. След срещата в селото гостите, заедно с водача на листата Ахмед Амедов, посетиха и село Звънарци. В местната 94-годишната джамия гости и жители се помолиха за благословията и успехи на Всевишния, а след молитвата „Мевлид“ кметът на селото Йълмаз Мехмед покани присъстващите на обща вечеря (курбан) . Разговорите с жителите на Звънарци продълиха през цялото време по време на посещението на представителите от Движението за права и свободи. На срещите с хората бе разясняван и начина за гласуване при машинният вот.