дом Исперих Кметът на Исперих Белгин Шукри и неговият заместник гостуваха на спортен празник...

Кметът на Исперих Белгин Шукри и неговият заместник гостуваха на спортен празник в село Тодорово

0
ДЯЛ

Мероприятието, което се проведе под надслов „Здрав дух в здраво тяло“, събра много родители, деца и гости, които се състезаваха с горещ ентусиазъм и прекрасно настроение. Всички те демонстрираха завидни физически умения и заслужено получиха своите медали от зам.-кмета Аксел Кючюк.

Г-н Шукри поздрави директора Севда Енвер и колектива на училището за прекрасната инициатива и пожела на учениците много успехи в учението и в спорта. „Радвам се, че въпреки че училището е най-малкото в общината, екипът Ви е изключително мотивиран и амбициозен и работи активно по европейски и национални проекти и програми“ – каза още той.

Спортната проява е една от дейностите, които училището изпълнява след спечелен проект по Национална програма на Министерството на образованието и науката „Участвай и променяй – родителят, активен партньор в училищния живот“. Само преди дни учебното заведение спечели още един проект по НП на МОН „Осигуряване на съвременна образователна среда“ и наесен ще посрещне малчуганите в съвсем обновена класна стая с удобни мебели, много нови книги и образователни игри.