дом Завет ДПС отново гласува доверие на кандидатите си за депутати, листата остава непроменена

ДПС отново гласува доверие на кандидатите си за депутати, листата остава непроменена

0
ДЯЛ

ДПС регистрира листата си с кандидати за народни представители от Разградски избирателен район в Районната избирателна комисия. Тя отново с пълна с 8 имена и нейн водач е заместник председателя на партията и бившия депутат Ахмед Ахмедов.

Докумените бяха внесени от Областният председател на партията Мехмед Салим, а в листата няма промени в сравнение с предишния вот. На втора позиция е също народен представител от региона Ихсан Хаккъ, следван от Хабибе Расим – председател на Читалище „Делиорман“ гр.Разград и юрисконсулт в Община Лозница. Четвъртото място е отредено на арх. Денис Татар – заместник-кмет на Община Завет, следват: Севим Рамаданова – заместник кмет на Община Самуил, Едис Даудов – Общински председател на Младежко ДПС в Кубрат, Севгин Шукри – кмет на Община Лозница и Мехмед Салим – директор на клона на „Д банк“ в Разград и Областен председател на ДПС-Разград.

Общо 22 партии и коалиции, регистрирани в ЦИК за участие в парламентарните избори, регистрираха своите листи. Кандидатите за четирите депутатски места в Разградски многомандатен избирателен район са 110.