дом Кубрат Ръководството на Община Кубрат поздрави зрелостниците от Професионалната гимназия в града

Ръководството на Община Кубрат поздрави зрелостниците от Професионалната гимназия в града

0
ДЯЛ

Ръководството на Община Кубрат, начело с Кмета Алкин Неби, поздрави зрелостниците от Випуск 2021 на Професионалната гимназия в Кубрат, които тържествено се разделиха със своите учители и ръководство на учебното заведение в лудогорския град.

Сред присъстващите на официалната церемония, бяха Кубратският градоначалник, неговият заместник Мирослав Йорданов, председателят на Общинския съвет Хюсеин Юмеров, директорът на училището Ивалинка Николова, учители, близки и приятели на празнуващите.“Помнете последният звънец, защото, колкото и да ви се струва невероятно, оттук нататък животът си е живот. Пожелавам Ви, това, което сте си намислили и това, което сте си мечтали, да Ви се сбъдне! Позволете ми от мое и ваше име да поздравя родителите Ви, които отделяха от залъка си, за да ви възпитат и направят хора, и които ще продължават да са до Вас. Нека благодарим и на учителите, които с постоянство, взискателност и понякога със строгост, се бориха за Вас и вашето бъдеще“, каза в обръщението си към присъстващите кметът Алкин Неби.

На церемонията, учениците от последния випуск за 2021 г., спазиха над 100-годишната традиция в страната, да се разделят със своето училище и втори дом, целувайки неговото знаме. С бурни аплодисменти и песен, в изпълнението на Габриела Иванова, красиво пременените абитуриенти си казаха последно сбогом, но и не за винаги, с учителите и любимото училище от обичания град Кубрат.