дом Исперих Пролетен панаир от утре до 24 май в Исперих

Пролетен панаир от утре до 24 май в Исперих

0
ДЯЛ

УТРЕ КМЕТЪТ БЕЛГИН ШУКРИ ЩЕ ОТКРИЕ ПРОЛЕТНИЯ ПАНАИР В ИСПЕРИХ

Освен с традиционните майски прояви, празникът на град Исперих тази година ще бъде отбелязан и с панаир, който ще предложи много развлечения и изненади за всеки вкус и всички възрасти.
С приветствие към жителите и гостите на Исперих кметът Белгин Шукри ще обяви официалното начало на Пролетния панаир утре в 20 часа на Градския стадион. Концертната програма ще започне с музикално изпълнение на Георги Димитров от детска вокална група „Теменуга“ – гр. Исперих. След това посетителите на панаира ще забавляват атрактивните музиканти от духов оркестър „Виво Монтана“. В четиридневната културно-музикална програма участие ще вземат още децата от танцова школа „Фортисимо“ към Творителница „Да Винчи“ – гр. Исперих, любимката на всички тийнейджъри Дара, фолклорният танцов състав при НЧ „Родолюбие – 2006“ – с. Айдемир и камерна гайдарска група „Чавдарчетата“ – гр. Силистра, Джина Стоева и Райна.
На територията на панаира ще бъдат разположени търговски обекти с хранителни стоки, скара и бира, различни видове атракциони – въртележки, виенско колело, гондола, батути и др.

Събитието ще се проведе в периода от 21-24 май.