дом Новини ДПС-Разград отчете убедителна победа, остава водеща политическа сила в областта

ДПС-Разград отчете убедителна победа, остава водеща политическа сила в областта

0
ДЯЛ

„Движението за права и свободи“ се утвърди като първа политическа сила в Разградско, след като запази своята силна позиция на водеща партия на изборите за Народни представители за 45-то Народно събрание на Република България и излъчи двама депутати в новия парламент. Това отчете ръководството на партията в областта, която се събра за да обсъди резултатите от парламентарния вот и да очертае приоритетните си цели, в присъствието зам.-председателя на партията инж. Ахмед Ахмедов – настоящ депутат, който бе и водач на листата в 18 МИР Разград.

Областното началство изрази дълбоката си благодарност за неизменната подкрепа и доверие към кандидатите на единствената партия с ясна програма и визия за развитието на страната, цели и последователни политики, които води ДПС оценени от отишлите до урните избиратели за да упражнят своето право на глас като отговори и загрижени за бъдещето на родината си граждани. Онези, които не се поддадоха на спекулации и не останаха подвластни на манипулативни опити и изкупителни изкушения от времени политически субекти, в името на това да се отприщи подлата политика, загърбила националните интереси и дестабилизараща устоите на демократичното общество.

От името на Областния съвет на ДПС-Разград на зам.-председателя на партията и настоящ народен представител Ахмед Ахмедов бе подарена картина дело на талантливия разградски художник Осман Исмаил, на която е изобразен танцът на въртящите се Дервиши, символизиращ вечния кръговрат на живота, т.к. времето е най-безпристрастния съдник, който опровергава всички предубедени съждения, а добрите изборни резултати за ДПС в областта са отчетлив пример за успеха – в нашето единство се крие силата за просперитет на нашата велика държава.