дом Новини Smart телевизор и комбинирано копирно устройство принтер, ксерокс и скенер дариха днес...

  Smart телевизор и комбинирано копирно устройство принтер, ксерокс и скенер дариха днес представители на ДПС в Разград

  0
  ДЯЛ

  Smart телевизор и комбинирано копирно устройство принтер, ксерокс и скенер дариха днес представители на ДПС в Разград на детска градина „Митко Палаузов“ в село Киченица. Новите придобивки, осугурени от Общинския съвет на партията в областния град, бяха предадени на Хюлия Сали за нуждите на детското заведение и улесняване на работата.

  Гости на малчуганите, при стриктно спазване всички противоепидемични мерки, бяха председателят на Общински съвет на ДПС в Разград Али Назмиев, заместника му и ръководител на групата общински съветници в местния парламент д-р Левент Апти и Председателя на Местната структура на ДПС в с.Киченица и общински съветник Али Кязимов.
  Идеята за направата на такъв подаръчен жест към най-малките жители на разградското село и техните възпитатели възниква по време на последното посещение на Общинското ръководство на ДПС в забавачницата, когато долавят необходимостта от подмяна на монитора, който е прекалено малък и морално остарял, а това натоварва и вреди на детското зрение. Заедно с него бе осигурен и многофункционален цветен принтер.

  Представителите на ДПС в Разград за пореден път зарадваха чистите детски сърца на малките послушковци, които вече ще могат да гледат и слушат детски приказки, да извършват други обучителни занимания, както и по-лесно да се подготвят за различните тържества. За загрижеността и вниманието проявено от тяхна страна бяха изказани персонални благодарности към всички от името на целия екип на детската градина.