дом Новини Есенно тържество за малчугани в Кубрат

  Есенно тържество за малчугани в Кубрат

  0
  ДЯЛ

  Вълнуващо есенно тържество представиха днес малчуганите от група „Слънчо“ към Детска градина №2 „Щастливо детство“ в град Кубрат. В присъствието на директорката Дияна Неделчева и учителките Марияна Златанова и Сехаре Хюсеинова децата представиха тържеството „Есен е при нас“.

  Малките възпитаници на градината в лудогорския град изпълниха песнички и стихчета, посветени на пъстрата и шарена есен, след което се впуснаха в голяма забава и щури игри. По повод тържеството и отличното им представяне всички деца получиха подаръци и лакомства, осигурени от техните родители. Специални благодарности за осигурени индивидуални подаръци бяха отправени към майките Есенгюл Хюсеин и Сюлбие Орхан. „Няма нищо по-вълнуващо от детските усмивки и радости, с които ни даряват тези прекрасни същества. Най-голямата награда за нас е радостта в техните очи“, споделиха от детското заведение в Кубрат.

  Следващото тържество за двадесетте малчугани на групата ще е още по-вълнуващо за тях, когато с трепет и голяма радост ще посрещнат Дядо Коледа. Събитието бе отразено от пресслужбата на Община Кубрат по покана на екипа на детската градина в град Кубрат.