дом Новини Цветен надпис „RAKOVSKI“ краси и посреща жители и гости в центъра на...

  Цветен надпис „RAKOVSKI“ краси и посреща жители и гости в центъра на селото

  0
  ДЯЛ

  Пъстър надпис с името на село „RAKOVSKI“ посреща минувачи и краси центъра на населеното място. Това е първото село в община Разград, което грейна с оформени атрактивно шарени букви изписани на латиница, по подобие на много други големи градове в страната, като Варна, Бъргас, Пловдив и други.

  Цветовата композиция привлича погледите и създава много настроение на жители и гости. Нетърпеливи за нова атракция, която беше поставена в края на миналата седмица, в социалните мрежи започнаха да се срещат фотоси на мястото, което несъмнено ще се превърне в предпочитано за снимки и селфита от всички жители и посетители. Надписът е стабилно укрепен и устойчив на атмосферните въздействия, скоро се очаква да бъде поставена и информационна табела.

  Няколко месеца след поправката на новомонтираните съоръжения пред кметството в село Раковски, които бяха умишлено съсипани от недобросъвестни разрушители, е факт, че продължават да се полагат усилия и да се прави нещо ново, което радва хората и селото се променя към по-добро. С оглед опазване на новата придобивка, от кметството отбелязват, че не е препоръчително да се сяда и катери по буквите.