дом Новини Още 10 новоназначени работници в Кубрат

  Още 10 новоназначени работници в Кубрат

  0
  ДЯЛ

  Община Кубрат осигури работа за още 10 лица на длъжността „Работник поддръжка“


  Община Кубрат осигури работа за още 10 лица на длъжността „Работник поддръжка“, съобщават от пресцентъра на общинската администрация в лудогорския град. Заетостта на новите работници ще с продължителност до края на календарната 2020 година. Това се случи в Заседателната зала на общинската администрация в лудогорския град в присъствието на общинското ръководство, начело с кмета г-н Алкин Неби и специалисти от Общината.

  Осигуряването на допълнителните работни места се осъществява по проект „За по-добър живот в община Кубрат чрез приобщаване на у язвими групи“, финансиран от Европейския социален фонд по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ (2014 – 2020), чиято насоченост е свързана с постигането на по-висока и качествена заетост. Новите работници ще преминат и обучение в работна среда по време на пандемията от COVID-19.

  Кметът Неби пожела на всички успешна и ползотворна работа, а от своя страна новоназначените служители изказаха своите благодарности за осигурената работа и възможност.