дом Новини ДПС регистрира кандидата си за кмет на Киченица

  ДПС регистрира кандидата си за кмет на Киченица

  0
  ДЯЛ

  Ново лице, но в същото време доста добре познато и уважавано сред жителите на разградското село Киченица, регистрира ДПС като кандидат за кмет в населеното място в частичния местен вот, насрочен на 27 септември 2020г., съобщават официално от партията.
  Документите за регистрация са подадени в Общинската избирателна комисия от общинския председател на ДПС в Разград, заедно с общинския съветник и местен председател на ДПС в с.Киченица, придружени от кандидат-кмета на кметството Рахим Мехмедов Чаушев.

  За своите 63- години, Рахим Чаушев е добре познат на местните хора, с изграден авторитет през годините основан на упоритостта, честността и непреклонния му характер. Чаушев притежава близо 40-годишен стаж в сферата на енергетиката и специфични компетенци предвид техническото му образование, има своите позиции и послания, с афинитет към политиката. „През трудовата си биография винаги съм носил светлина и топлина на хората без да ги деля по вяра и етнос“, отбеляза кандидатът от ДПС за кмет на кметство Киченица Рахим Чаушев, подчертавайки: „Привилегията да си кмет е да носиш отговорност към всички и да бъдеш народностно толерантен“ , а неговото водещо житейско правило е „да бъде отговорен за действията си“.

  „Инициативността на селските кметове е най-важното условие, за подобряване условията на живот и благоустройството на едно населено място. Вярваме, че в негово лице Киченица ще има достоен кмет, с мъдро и справедливо управление! Рахим Чаушев е доказал се със своята лоялност, не само към партията, но и към хората, които го познават.“, споделят от ръководството на ДПС в Разград откъдето допълват, че кандидатурата на Рахим Чаушев, освен от голяма част от жителите на Киченица е подкрепена и от местния бизнес в селото.

  Рахим Чаушев – Кандидат за кмет на
  село КИЧЕНИЦА