дом Новини Кметът на Исперих връчи плакети и грамоти на абитуриентите отличници на Випуск...

  Кметът на Исперих връчи плакети и грамоти на абитуриентите отличници на Випуск 2020

  0
  ДЯЛ

  Днес кметът Белгин Шукри връчи плакети и грамоти на абитуриентите отличници на Випуск 2020.

  Възпитаничките на професионалната гимназия по селско стопанство „Хан Аспарух“ Есин Рефик Шакир и Бурчин Бейханова Мустафова са единствените зрелостници на Випуск 2020, които завършват с пълно отличие своето средно образование.

  „Щастлив съм, че имам възможност да Ви връча тези отличия, които са знак за това, че когато човек е трудолюбив, упорит, изпълнителен и постоянен в действията си, високите резултати са неизбежни. Благодаря на Вашите родители и учители, които са били неотлъчно до Вас със своята подкрепа и разбиране през годините. Градът ни има нужда от образовани млади хора като Вас и аз ще бъда изключително щастлив, ако един ден се върнете тук и със знанията и работата си допринесете за развитието на общината“, обърна се към тях градоначалникът и подчерта, че винаги, когато имат нужда, могат да разчитат на подкрепа от страна на местната управа.

  На срещата, организирана по инициатива на местното ръководство, присъстваха зам.-кметовете на общината Аксел Кючюк и Ариф Ахмед, председателят на Общинския съвет Бейти Бекир, директорът на гимназията Сали Назиф и класният ръководител на младите дами Вася Янкова. Всички те пожелаха на момичетата успешен старт в предстоящите начинания.