дом Новини ФК „Бели Лом“ с апел за финансова помощ

  ФК „Бели Лом“ с апел за финансова помощ

  0
  ДЯЛ

  ФУТБОЛЕН КЛУБ „БЕЛИ ЛОМ“ (Дряновец) се обръща към всички приятели и почитатели на спорта, с призив за финансова подкрепа, за да може футболният тим да продължи да съществува. Отборът, се гордее със спечелените купи и медали, извоювани в своята петгодишна история, а стремежът към развитие и още призове, с които да се прославят и да се чува името на Дряновец неутихва. Сумата, която трябва да се набави, макар и символична е непосилна за спортистите, затова от ръководството на клуба, отправят към обществото, апел за финансова помощ:

  „СНЦ ФУТБОЛЕН КЛУБ БЕЛИ ЛОМ се нуждае от вашата подкрепа!!! За да продължи да съществува се нуждае от финансова помощ.

  Сумата, която е необходима е 2500лв. За да продължи да се чува името на Дряновец! ФК Бели Лом е единственото хубаво нещо случило се последните години на селото! Община Разград отпуска бюджет от 4500лв., които са крайно недостатъчни при наличието на 16 футболни мача с разход 400 лв са необходими 6200 лв + 300 картотеки и такса участие = 6500лв.

  Всеки, който желае може да го направи на банкова сметка на отбора или да се обърне към Ивелин Петков и Atanas Atanasov !!! Благодаря Ви предварително! Вярвам, че заедно ще успеем!“, пише във фейсбук страницата на клуба.

  СНЦ ФУТБОЛЕН КЛУБ БЕЛИ ЛОМ 2015
  IBAN:BG22IORT80481088005900 ИНВЕСТБАНК АД