дом Новини д-р Селиме Карагьозова с безплатни кардиологични прегледи

  д-р Селиме Карагьозова с безплатни кардиологични прегледи

  0
  ДЯЛ

  От началото на месец август д-р Селиме Карагьозова обяви и извършва безплатни кардиологични прегледи за всички пациенти, които имат преживян Остър миокарден инфаркт през последната година.

  Носителката на приза за най-добро джипи “Семеен лекар на 2015 година”, всепризната от своите колеги, която специализира кардиология преглежда и консултира в кабинета си, който се намира на бул.„България“ № 46 в гр.Разград. Желаещите да се възползват могат да го направят след предварително записан час – на тел.: 084 661 941, с оглед спазване на противоепидемичните мерки, които са взети за недопускане на големи струпвания, за да се опази здравето на хората, като представянето на епикриза е задължително.

  Д-р Карагьозова е със завидна професионална квалификация: вече има три признати медицински специалности – Обща медицина, Вътрешни болести, а вече и Кардиология. Освен това д-р Карагьозова е завършила магистратура по здравен мениджмънт, има диплом по хомеопатия, сертификати по Абдоминална ехография, Ехокардиография и Холтер ЕКГ и прилага тези методи рутинно в практиката си. Медикът е с най-дългата пациентска листа в Разградско, работи в областния град и в няколко отдалечени села, а също така е и председател на регионалната структура на Съюза на общопрактикуващите лекари в България.