дом Новини Лудогорец подготвя юбилей и шампионско парти

  Лудогорец подготвя юбилей и шампионско парти

  0
  ДЯЛ

  Лудогорец ще получи деветата шампионска титла и ще отпразнува 75-ата годишнина от основаването си с грандиозно парти след мача от XXX кръг на efbet Лига срещу Левски на 8 юли (сряда) от 18,30 ч. на „Хювефарма Арена“.

  Клубът е подготвил множество изненади за феновете си, които ще наблюдават двубоя на живо. Ето една от тях – специално за юбилея в двубоя със „сините“ деветкратните шампиони на България ще играят с ретро екипи, подобни на тези, които са носили футболистите на футболно дружество Лудогорец през 1945 година. Присъстващите на „Хювефарма Арена“ ще станат свидетели на грандиозна заря, традиционните изпълнения на деца-таланти от Разград. Музикално шоу с популярни изпълнители  ще започне веднага след шампионския тур на футболистите с деветата купа.

  Скоро ще бъдат разкрити пълни подробности за празника.

  Билетите за шампионския мач с Левски вече се продават на клубната база. Поради очаквания голям интерес ПФК Лудогорец спазва обещанието си и до четвъртък (2 юли) на обяд първи ще могат да се снабдят с входни талони притежателите на билети от домакинския двубой с Локо (Пд), игран на 27 юни на „Хювефарма Арена“. Бройката на входните талони е ограничена и по тази причина Клубът съветва всички привърженици да се снабдят с такива на време.

  ПФК Лудогорец напомня, че за мача с Левски ще се продават входни талони според последната заповед на Министерството на здравеопазването, която разрешава максимум по 1000 души в един сектор на стадиона при запълване на 50 процента от капацитета му. Притежателите на абонаментни карти за сезон 2019/2020 г. ще влизат с тях на срещата със „сините“.  

  Цените на билетите за мача с Левски са следните:

  Централна трибуна – 15 лв.
  Сектор „В“ 3 и 4 блок – 15 лв.
  Сектор „В“ 1,2,5,6 блок – 10 лв.
  Сектор „А“ и „А1“ – 10 лв.
  Трибуна „Моци – 8 лв.
  Сектор „Гости“ – 8 лв.

  За мача с Левски се продават и семейни билети.

  Важно е да се знае, че по време на мача на стадион „Хювефарма Арена“ феновете трябва да сядат през една седалка, за да се спази изискването за физическа дистанция. Родител с дете или по-голямо семейство може да седнат без ограничения.