дом Новини Колоездене и стрийтбол за децата в петък

  Колоездене и стрийтбол за децата в петък

  0
  ДЯЛ

  По случай 26 юни – Международен ден за борба с наркоманиите и наркотрафика – Община Разград, Общински съвет по наркотични вещества и Превантивно – информационен център гр.Разград в партньорство със Съюза на българските автомобилисти – клон Разград, Спортен клуб по колоездене „СПРИНТ“ и Баскетболен клуб „Вълци – Разград“ организират на 26.06.2020г. /петък/ от 14.30 часа пред Общинския културен център спортните инициативи: Приложно колоездене и Streetball за деца и юноши.

  В Приложното колоездене по маркиран маршрут децата ще преодоляват елементи с различна трудност за време. Възрастовите групи момичета и момчета са пет:
   до 8-годишна възраст
   до 10-годишна възраст
   до 12-годишна възраст
   до 14-годишна възраст
   от 15 до 18-годишна възраст

  Желаещите да се включат в Приложното колоездене участват със собствен велосипед.
  При Streetball децата ще бъдат разпределени по възрастови групи по трима в отбор. Възрастовите групи момичета и момчета са три:
   до 12-годишна възраст
   до 14-годишна възраст
   от 14 до 18-годишна възраст
  При лошо време Streetball ще се проведе в Спортна зала „Лудогорец“.

  Организаторите ще осигурят индивидуални награди в Приложното колоездене и Streetball. Всички участници ще получат грамоти за участие.

  Желаещите да участват могат да се запишат на телефон: 084 66 13 95 или на място – пред Общински културен център, площад „Независимост“ гр.Разград, 20 минути преди започване на спортните инициативи.