дом Новини Кметът на Община Кубрат поздрави малките спортисти на МКБППМН

  Кметът на Община Кубрат поздрави малките спортисти на МКБППМН

  0
  ДЯЛ

  Приятна изненада поднесе кметът на Община Кубрат Алкин Неби, който се присъедини към тържеството на малките спортисти на комисията днес. По време на срещата, кметът поздрави симпатичните спортисти и отправи покана скоро да се видят на мач или турнир и ги насърчи да се развиват чрез спорта, който калява и формира ценни качества като – воля, дисциплина, отговорност към екипната игра, отговорност към съиграчите и др.

  Най-малкият хандбалист Теодор Стоянов, стана носител на тазгодишната символичната купа на късмета и победата. Тя му беше връчена от дългогодишните спортисти и лица на спортната кампания на комисията Есра и Мирослав, които единодушно го номинираха за нея. Срещата споделиха и техни връстници (Джем, Йозкан, Цвети) с принос и активно участие в други дейности на комисията, които избраха днешния ден за получаване на своите благодарствени грамоти и награди и се поздравиха за успешното приключване на учебната година.
  По време на снимките за спомен, спортистите успяха да видят и уменията на кмета на Кубрат, който демонстрира хватки с топка и получи бурните им аплодисментите и възгласи.
  На срещата присъства и неговият заместник и председател на МКБППМН Мирослав Йорданов.


  В края на срещата секретарят на комисията д-р Надие Карагьозова поздрави и благодари на всички деца-доброволци, които са част от творческото многообразие на Клуб „Емпатия“ или сърцето на комисията, както я определят самите деца.