дом Новини Младата жена от Китанчево се хвърлила на релсите заради тежка раздяла след...

  Младата жена от Китанчево се хвърлила на релсите заради тежка раздяла след емоционална връзка с мъж, предполагат близките ѝ

  0
  ДЯЛ

  Окръжната прокуратура в Разград ръководи досъдебно производство, образувано за смъртта на 24-годишна жена, която е била премазана от влак, съобщават от Апелативна прокуратура – Варна.

  Тежкият инцидент е станал вчера, 2 юни, след 16 часа. Влакът пътувал в посока гара Самуил. Машинистът забелязал на релсите предмет, който възприел като пътно препятствие на около 50 метра. Въпреки това подал звуков сигнал. Наближавайки препятствието, машинистът установил, че това е дете, което лежи напреко на релсовия път, като главата му била върху едната релса.

  В последния момент детето се раздвижило и направило неуспешен опит да избяга. Оказало се, че това е 24-годишната А. от село Китанчево.

  На мястото на инцидента пристигнали майка й и нейният вуйчо, които обяснили пред разследващите, че А. преживявала тежко раздялата си след емоционална връзка с мъж от Силистренско и вероятно това била причината да сложи край на живота си.

  Скоростта на влака е била 61 – 62 км в час при допустима 65. Дългогодишният машинист е тестван за алкохол и наркотици. Резултатите са отрицателни.

  Още вчера е извършен оглед на тежкото произшествие. Действията по разследването продължават.