дом Новини Онлайн конкурс за деца и ученици, посветен на 24 май очаква младите...

  Онлайн конкурс за деца и ученици, посветен на 24 май очаква младите таланти в община Исперих

  0
  ДЯЛ

  С оглед на създалото се извънредно положение в страната, причинено от пандемията на корона вируса, и забраната за организиране на масови мероприятия, тази година няма да можем да отбележим светлия празник на буквите и културата по традиционния начин – с празнично шествие и емоционална програма. Но съвременните технологии и нашите талантливи деца ще ни помогнат да усетим духа на този специален ден!
  По случай Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост Община Исперих организира онлайн конкурс за рецитация на стихотворение и авторски поздрав/авторско послание, посветени на празника.


  В конкурса право на участие имат всички деца от подготвителните групи на общинските детски градини и учениците от I до XII клас, записани в общинските училища. Всеки участник ще получи грамота, а отличените трима във всяка категория ще получат и предметна награда.
  Всички, желаещи да участват в конкурса, следва да заснемат своите изпълнения на видеозапис и да ги изпратят до 17 май /включително/ на следния имейл адрес: konkurs_24@mail.bg. Най-добрите от тях ще споделим на 24 май на официалната фейсбук страница на Общината.
  Очакваме Вашите празнични изпълнения!
  Макар и у дома, нека заедно отпразнуваме празника!