дом Новини Нов директор на ОП “Общински пазари“ от днес

  Нов директор на ОП “Общински пазари“ от днес

  0
  ДЯЛ

  Общинско предприятие „Общински пазари“ е с нов директор от днес.
  Първата работна среща на Айлин Джеляйдинова бе с ресорния заместник-кмет на Община Разград Мирослав Грънчаров. На нея бяха обсъдени основните приоритети в работата на предприятието, както в условията на извънредно положение, така и след приключването му. В момента сред основните задачи на новия директор е контрол върху спазването на разпоредбите във връзка с разпространението на COVID-19.

  Айлин Джеляйдинова е завършила средно образование в Техникума по биотехнологии в Разград, а висше – в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“-Бургас, откъдето е магистър-инженер, има магистърска степен „Търговски бизнес“ и от Икономически университет-Варна.
  Между 2004 и 2006 г. е работила като технолог и заместник-началник цех в „Хан Аспарух“АД-Исперих, от 2006 г. до 2014 г. е специалист „Развойна дейност“ в „Каолин“АД-Сеново, от 2014 г. до март 2020 г. – ръководител „Развойна дейност“ в „Каолин“ЕАД.
  Айлин Джеляйдинова е назначена на поста „директор на ОП“Общински пазари“ до провеждане на конкурс.

  Айлин Джеляйдинова е съдебен заседател към Окръжен съд Разград, мандат 2019-2022 г., а на последните Местни избори бе кандидат за общински съветник от местна коалиция „ВМРО-БНД (АБВ, МИР, ПБС, ВМРО-БНД)“, но в последствие след извършена проверка от ОИК-Разград, бе заличена от кандидатската листа поради несъответствие с изискването за уседналост.