дом Новини Специален режим за достъп на служители и външни лица в сградите на...

  Специален режим за достъп на служители и външни лица в сградите на всички полицейски структури

  0
  ДЯЛ

  ОДМВР-Разград създава специален режим на достъп до сградите на Дирекцията и Районните управления

  Със заповед на директора на ОДМВР-Разград старши комисар Ивайло Йовчев се изгражда филтър за достъп на служители и външни лица в сградите на всички полицейски структури. На входовете е осигурено оборудване с термометри за дистанционно измерване на температура и дезинфектанти. В сградите на полицията се допускат лица САМО след извършване на дезинфекция. Служителите, които осъществяват пропускателния режим, са обезпечени с маски и ръкавици.

  На работещите с граждани служители в „Български документи за самоличност“, „Миграция“ и „Пътна полиция“ са осигурени и раздадени маски. В тези структури се пропускат по двама-трима души /един на гише/, останалите изчакват навън, за да се предотврати струпването на хора в ограничени затворени пространства. В служба „Регистрация на превозни средства” се допускат и обслужват САМО граждани с поставени маски.

  Дезинфекция на ограничителни прегради, плотове, брави на врати, коридори и санитарни помещения се извършва минимум два пъти на ден.

  Временно се преустановява обслужването с мобилни станции по населените места за предсрочно издаване на лични документи. Както вече е известно, сроковете на документите се удължават с шест месеца.

  Замразяват се конкурсите за назначаване на държавна служба в МВР до второ нареждане.