дом Новини Радост и усмивки на малки чаровници в още четири детски заведения дариха...

  Радост и усмивки на малки чаровници в още четири детски заведения дариха от ДПС

  0
  ДЯЛ

  Общинското ръководство на ДПС в Разград окичи с мартеници ръчичките на малчуганите от още четири детски заведения в общината. Днес членовете на структурата, заедно с младежи и кметове посетиха забавачниците в село Раковски – „Щастливо детство“ и „Пролет“ , ДГ „Митко Палаузов“ в село Киченица и ДГ „Пролет“в село Стражец.


  С тематични стихчета, песни и танци дечицата очароваха и поздравиха своите гости, като в израз на благодарност към тях показаха многото си таланти. Завихри се истинско мартенско празненство, изпъстрено със звънък детски смях и аплодисменти за най-малките чаровници, които с много трепет и радост посрещнаха и самата баба Марта.


  С неизчерпаема енергия и слънчеви усмивки децата нескрито се забавляваха, а за хубавите си изпълнения, в края на празничните програми бяха закичени с мартенички, лично от кметовете на селата Раковски – Сюлейман Салиев и Стражец – Нуридин Мехмед, както и председателя на общинския съвет на ДПС в Разград Али Назмиев, с пожелания да растат здрави, румени и засмени. От своя страна те също бяха зарадвани с мартеници за здраве и благополучие, и им бяха подарени ръчно изработени щъркели, които да им носят късмет.

  За малките възпитаници на четирите градини бе осигурена здравословна почерпка от свежи плодове, а за педагозите и персонала в детските заведения – цветя, в знак на признателност за усърдието, старанието и грижите, които полагат.

  Инициативата бе организирана от общинското ръководство на партията по случай празника на Баба Марта: Децата са най-скъпото, защото носят у себе си началото и надеждата, затова няма по-хубаво усещане от това да предизвикаш радост в техните искрени очи!

  ДГ „Пролет“, с.Раковски
  ДГ „Пролет“, с.Раковски
  ДГ „Щастливо детство“, с.Раковски
  ДГ „Щастливо детство“, с.Раковски
  ДГ „Щастливо детство“, с.Раковски
  ДГ „Митко Палаузов“, с. Киченица
  ДГ „Митко Палаузов“, с. Киченица
  ДГ „Пролет“, с. Стражец
  ДГ „Пролет“, с. Стражец
  ДГ „Пролет“, с. Стражец
  ДГ „Пролет“, с. Стражец