дом Новини Задържаха младеж от Разград, седнал дрогиран зад волана, откриха наркотици в пътник...

  Задържаха младеж от Разград, седнал дрогиран зад волана, откриха наркотици в пътник от Лозница и шофьор от Ясеновец

  0
  ДЯЛ

  Лек автомобил „Пежо“ е спрян около 15.00 часа на 28 февруари в град Лозница. В хода на проверката е установено, че 30-годишният водач от село Ясеновец държи в автомобила две пакетчета с бяло прахообразно вещество, което при тестване реагира на амфетамин. Мъжът е задържан за срок до 24 часа в РУ-Лозница. По случая е образувано досъдебно производство.

  Пътник в автомобил е задържан за притежание на наркотици. Лекият автомобил „Опел Астра“, в който се возел 21-годишният младеж и управляван от 25-годишна жена от Лозница, е спрян на кръстовището между път ІІ-59 и село Чудомир. Возещият се на задната лява седалка изхвърля от колата пакет, при проверката на който е установено, че представлява суха растителна маса, реагираща на марихуана.

  19-годишен младеж от Разград е хванат да шофира след употреба на упойващи вещества. Управляваният от него „Фолксваген Пасат“ е спрян около 03.00 часа на 29 февруари по бул. „България“ в посока улица „Бузлуджа“. Тестът с „Drug check“ реагирал положително на метаамфетамин. Младежът отказал да даде кръв за медицинско изследване. Задържан е в РУ-Разград. По случая е образувано бързо производство.