дом Новини Отчетно-изборните събрания в ДПС продължават! Избраха Гюнал Кадиров за председател на Младежко...

  Отчетно-изборните събрания в ДПС продължават! Избраха Гюнал Кадиров за председател на Младежко ДПС в Общ. Разград

  0
  ДЯЛ

  Все още няма обявени официални имена за областен лидер на ДПС и  Младежко ДПС.

  Отчетно-изборната кампания на ДПС е в разгара си. Гюнал Кадиров от гр. Разград е новият лидер на Младежко ДПС – Общ. Разград . Той бе избран от делегатите на VIII-ма отчетно-изборна конференция, която се проведе днес в гр. Разград.
  Гюнал Алиев Кадиров роден в Разград семеен с едно дете член на партията от 2009 година възпитаник на Шуменския университет Епископ Константин Преславски специалност връзки с обществеността по настоящем студен по право. Управител на агенция за преводи и легализация. Семеен с едно дете.
  „Бъдете сигурни, че ще оправдая вашето доверие като председател на Младежко ДПС общ. Разград, заяви Кадирв пред 36-мата делегати, избрани от местните съвети.
  Конференцията избра 15-членен състав за ръководството на общинския съвет на Младежко ДПС Разград и 24 делегата за областната конференция.
  Официални гости на конференцията бяха областният председател на Младежко ДПС Ариф Ахмед, общинският председател на ДПС д-р Левент Апти, , общински съветници от групата на ДПС и кметове на кметства.

  Както вече ludogorienew.bg писа, на 15 февруари ще бъде общинската конференция на ДПС – Разград. След общинските конференции, следват областни и на финала националната конференция – 26 април.