дом Новини Незабравимо коледно тържество за деца в Кубрат

  Незабравимо коледно тържество за деца в Кубрат

  0
  ДЯЛ
  Коледно тържество за малки сладури организира Центъра за обществена подкрепа в Кубрат. Забавата се проведе за най-малките малчугани и бе открита от кмета на общината г-н Алкин Неби и управителя на центъра г-н Кенан Алиев. Сред присъстващите бяха още председателят на местния парламент г-н Хюсеин Юмеров, общински съветници, родители, близки и приятели.
     В своето изказване г-н Неби подчерта, че децата са бъдещето за Община Кубрат и посочи, че отговорността за тяхното развитие и бъдеще е задължение за всички. „Община Кубрат винаги е заставала зад своите деца, защото те са бъдещето на нашият град и община. Благодаря за труда и грижите на Центъра за обществена подкрепа, а също и за търпението на родителите, които с много любов и внимание отглеждат своите рожби!“, заяви кметът на Кубрат, пожелавайки на присъстващите Весели Коледни и Новогодишни празници!
     Забавата в Кубрат продължи с много песни, танци и пъстри игри. Децата пукаха балони, скачаха с еленчето Рудолф и се забавляваха както те умеят най-добре – винаги с настроение и слънчева усмивка. За цветното и прекрасно настроение и на малки, и на големи се погрижиха чаровните артисти от Аниматорна група „Веселяците“ – гр. Русе.
     Управителят г-н Алиев благодари за съдействието на Община Кубрат и на общински съветници, които са се включили с финансови средства за организирането и провеждането на детската забава в лудогорския град. В края на тържеството децата посрещнаха Снежанка и Дядо Коледа, а белобрадия старец награди всички тях с много лакомства и топли прегръдки. Дядо Коледа припомни, че подаръци ще има и под коледната елха във всеки дом и пожела на малчуганите и техните близки светли празници. В коледната забава се включиха над 50 деца.