дом Новини С богата двудневна програма Завет ще отбележи своя празник

  С богата двудневна програма Завет ще отбележи своя празник

  0
  ДЯЛ

  Богата развлекателна програма очаква жителите и гостите на честването на селищния празник на Завет, който по традиция се провежда в уикенда на границата между юли и август. Датите на тазгодишния двудневен събор са 2-ри и 3-ти август (петък и събота).

  В празничният афиш, подготвен от местната управа на лудогорския град, са поместени разнообразни спортни мероприятия и концерти на самодейни състави и различни изпълнители през двете вечери. Проявите стартират от 09.00 часа в петъчния ден, когато любителите на спорта ще могат да се насладят на състезания по колоездене в градския стадион.

  Традиционните конни надбягвания, които са кръг от националния шампионат, за пореден път ще вдигнат адреналина на зрителите от 10.30 часа в събота /3 август/ в местността „Гемиите“ по пътя към Исперих, а финалите на срещите по волейбол и футбол са предвидени да стартират от 17.00 часа.

  Празникът ще завърши с концерт на открито, като първа на сцената ще излезе поп-фолк певицата Брияна, а в кулминацията на вечерта публиката ще бъде завладяна от хитовете на любимката на тинейджърите Преслава.