дом Новини Учениците от Разград отново ще разнообразяват ваканцията с „Еко лято“

  Учениците от Разград отново ще разнообразяват ваканцията с „Еко лято“

  0
  ДЯЛ

  Днес официално бе открито 22-то издание на инициативата „Еко лято“2019 пред Общинския културен център в Разград. През тази година 90 деца са изявили желание да се включат в „Еко лято“2019, обясни директорът на Центъра Цветанка Русева. Тя припомни, че този 22-годишен период, в който инициативата е реализирана, показва нейната устойчивост и постоянен интерес.

  Кметът на Община Разград заяви, че се радва, че за пореден път толкова много деца са се включили в инициативата на ЦПЛР-Център за ученическо техническо и научно творчество, която има богат опит с ангажирането на децата и оползотворяване на свободните летни моменти. Той пожела на педагозите да бъдат отговорни и увлекателни, а на децата да се забавляват.

  На събитието присъстваха и началникът на РУО Разград Ангел Петков, представители на РЗИ, на дирекция „Програми и околна среда“ към Община Разград, Диана Господинова-секретар на Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, представители на ОИЦ и Общински съвет по наркотични вещества и превантивно-информационния център.