дом Новини Финали на Ученическите игри по футбол в Разград

    Финали на Ученическите игри по футбол в Разград

    0
    ДЯЛ

    За четвърта поредна година Разград домакинства на финалите на Ученически игри по футбол за юноши XI и XII клас на спортна база на ПФК „Лудогорец 1945“ „Гнездо на орли“.

    Финалите бяха открити от Николай Миланов – ст.експерт „Спорт“ в РУО. Приветствия отправиха кмета на Разград д-р Валентин Василев и Радослав Комитов Директор на Детско-юношеската школа на „Лудогорец 1945“.

    Участници, достигнали до финалите в спортната проява са отборите на: СПГ по туризъм-София, СУ“Хр. Ясенов“-Етрополе, ПГТ “Иван Вазов“-Несебър, ФСГ “Васил Левски“-Добрич, VII СУ “Йордан Радичков“-Монтана и НПТГ “Шандор Петьофи“-Разград.

    Футболните срещи са от 10:00 часа утре, в събота от 9:00 часа и 15:00 часа. Решаващият мач, който ще определи победителя е в неделния ден от 10:00 часа, а награждаването ще бъде от 12.00 часа.

    На събитието присъстваха още заместник областният управител Евгени Драганов, Ангел Петков – началник на РУО – Разград, Ангел Петричев – изпълнителен директор на ПФК„Лудогорец 1945“, Милена Стоянова – председател на „Спорт в училище – Разград“, инж. Нешка Христова – директор на НПТГ „Шандор Петьофи“.

    Организатори на спортното съревнование са Министерство на образованието и науката, Министерство на младежта и спорта, Българска асоциация спорт за учащи, регионално управление на образованието Разград, Областен клуб „Спорт в училище – Разград“, ПФК „Лудогорец 1945“ – Разград, ОС на БФС Разград и Община Разград.