дом Новини Творческите чудеса на малките джуджета В навечерието на новогодишните...

  Творческите чудеса на малките джуджета В навечерието на новогодишните празници НЧ „Делиорман 2014г“ съвместно с РБ“Проф.Боян Пенев“гр.Разград

  0
  ДЯЛ

  В навечерието на новогодишните празници НЧ „Делиорман 2014г“ съвместно с РБ“Проф.Боян Пенев“гр.Разград на 17.12.2018г. от 14,30ч. до 17,00ч. за трета поредна година ще предостави на децата прекрасната възможност, да сътворяват чудеса.

     В рамките на творческата работилница, децата ще имат възможността да усвоят нови приложни и забавни техники. Творческите занимания в тази работилница, ще разгърнат въображението и фантазиите на децата и ще дадат възможността да се развиват индивидуалните творчески умения.                                      

  С професионалната подкрепа на майсторките по приложни изкуства – Хафизе Басри и Цвети Терзиева, всяко дете собственоръчно ще сътвори новогодишни чудеса.

  Програма:

  Изработване на еко сурвакници, елхи от прежда, хартиени звезди, снежинки и новогодишни картички.  По желание може да се носят собствени материали за сурвакница.

    Материалите ще бъдат подсигурени от НЧ“Делиорман 2014г“, а участието напълно безплатно. Творческата инициатива ще бъде отворена за деца на възраст от 5 -12 г.

  Място: Детски  отдел на РБ“Проф.Боян Пенев“ град Разград, ул.Грънчарска №3                  

   За информация и записване: 0894/ 814 502