дом Новини С балони и усмивки откриха новата учебна година в Центъра за работа...

  С балони и усмивки откриха новата учебна година в Центъра за работа с деца в Разград

  0
  ДЯЛ

  Центърът за работа с деца в Разград откри новата учебна година с балони, усмивки по лицата и представяне на всичките 16 педагогически форми, в които през свободното си време се обучават общо 690 деца от училищата в града. Тържеството по случай началото на творческия сезон по традиция се проведе на 1 октомври – Деня на музиката и поезията.

  Гости на събитието, което се състоя във фоайето на Общинския културен център в Разград бяха зам.-областният управител Евгени Драганов, началник отдел „Образование” в община Разград Красимира Кирчева, председателят на Настоятелството на ЦРД Диана Славова, както и родители на талантливите деца от Центъра.

  Поздрав към възпитаниците на извънучилищната форма отправи г-н Драганов, който пожела успехи в избраните от тях занимания, но им препоръча и да са старателни в учението, да водят здравословен живот, да спортуват и най-вече да са здрави. Заместник областният управител се обърна и към ръководителите на школите и формациите в ЦРД с пожелание и през тази учебна година техните възпитаници да прославят Лудогорието с изявите си.

  Гости на откриването на учебната година бяха и: началник отдел „Образование” в община Разград Красимира Кирчева, председателят на Настоятелството на ЦРД Диана Славова, както и родители на талантливите деца от Центъра.