дом Новини Специалист ортопед-травматолог от „Пирогов“ ще извърши безплатни прегледи в понеделник в Разград

  Специалист ортопед-травматолог от „Пирогов“ ще извърши безплатни прегледи в понеделник в Разград

  0
  ДЯЛ

  Специалист ортопед-травматолог от Университетската многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина (УМБАЛСМ) „Н. И. Пирогов” ще извърши безплатни прегледи в МБАЛ „Св. Иван Рилски“ – Разград на 23 юли /понеделник/. Д-р Биркан Гюней е квалифициран в минимално-инвазивно оперативно лечение на фрактурите, лечение на травматичните увреди и реконструктивна хирургия на горен и долен крайник.

  Пациентите ще бъдат приемани от 08:00 часа в кабинет №1 на втория етаж в Разградската болница, без предварително записване. Лечението на костни образувания изисква добър и опитен специалист. Молбата на опитния специалист е пациентите да носят рентгенови снимки или други образни изследвания, ако имат такиви.

  Д-р Гюней е завършил медицина в Медицинския факултет на Тракийския университет в Стара Загора. През 2005 година започва да специализира Ортопедия и Травматология в УМБАЛСМ „Н.И. Пирогов“. От 2006 г. до 2008 г. работи на длъжност хирург- ортопед травматолог в Клиника по Гнойно Септична Хирургия УМБАЛСМ“Н.И.Пирогов“. От 2008 год. работи в IV-та Ортопедия и Травматология УМБАЛСМ“ Н.И. Пирогов“.