дом Новини Нов ужас на пътя! Млада шофьорка прати петима в болница след челен...

  Нов ужас на пътя! Млада шофьорка прати петима в болница след челен удар заради куче на пътя

  1
  ДЯЛ

  Млада водачка с 3 месеца шофьорски стаж изгубила контрол над колата си, заради изскочило куче на пътя, и се ударила челно в насрещен автомобил. Сигналът за инцидента, състоял се до маслобойната в Самуил, е получен към 11.30 часа днес.

  20-годишната И.А. от село Владимировци управлявайки автомобила си «Фолксваген голф» в посока жп прелез, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в движещия се в обратна посока «Фолксваген голф», управляван от Г.С. на 52 години от с.Голям извор.

  Вследствие на птп са пострадали водачът Г.С. фрактура на десен крак, возещата се на предна дясна седалка Е.С. на 43 години с фрактура на черепа, возещите се в същия автомобил на задна седалка Г.Г.С. на 19 години с фрактури и контузна рана на главата с опасност за живота и М.Г.С. на 16 години с контузни рани по главата и тялото.

  Младата водачка, както и майка й били невредими. Пострадала е возещата се в колата й на предна дясна седалка 41-годишна жена с инициали Н.Х., която е с фрактура на черепа и счупени ребра.

  Петимата ранени са настанени в МБАЛ-Разград. Образувано е досъдебно производство.