дом Новини Лятна школа за децата на Разград очаква своите участници

  Лятна школа за децата на Разград очаква своите участници

  0
  ДЯЛ

  Ако искате детето ви да се потопи в едина различна пъстроцветна лятна творческа палитра, да се разтовари от сивото си ежедневие, да научава нещо непонятно всеки ден и вдъхновено да преоткрива нови светове на познанието чрез разнородни забавно-образователни занимания…

  Всеки делничен ден в продължение на един месец (до 18 юли) НЧ „Делиорман 2014“ организира Лятна детска школа под надслов „В страната на чудесата“, съвместно с Есперантско дружество „Д-р Л.Л.Заменхоф“, Съвета на децата към Държавната агенция за закрила на детето, РБ “Проф. Боян Пенев“, Съюз на художниците-Разград и Етнографския музей.

  Лятната школа включва: образователни игри, познания по международния език Есперанто, рисуване на картички и картини, изработка на пана и шевици, обучение по народни танци и песни, среща с любими детски герои, изучаване на лесни и бързи кулинарни рецепти, придобиване на знания за музикалните инструменти, познания за безопасни и здравословни условия за живот, обучение за правата в България и Европейския съюз, получаване на съвети как да помогнем на човек с увреждания и други.

  Официалното откриване на Лятната школа е в понеделник (18 юни) от 10:00 часа в бившия Битов комбинат в Разград – бул. „България“ 21 помещение № 5 на първи етаж.

  Школата се провежда без възрастови ограничения на децата, които ще вземат участие.

  Желаещите да се запишат могат да го направят на следните телефони:

  0894/ 814-502 – Хафизе Басри, 0893/ 540-270 – Радка Стоянова, 0889/41-54-00 – Хабибе Расим