дом Новини Над 150 деца рисуваха шампионски за Лудогорец

  Над 150 деца рисуваха шампионски за Лудогорец

  0
  ДЯЛ

  Над 150 деца от Разград и региона рисуваха на асфалт за конкурса „Растем сред шампиони“, организиран от Центъра за работа с деца, дамския фен клуб „Green Ladies“ и ПФК „Лудогорец“. Надпреварата се проведе на паркинга на стадион „Лудогорец Арена“.

  Малките участници бяха разделени в четири възрастови групи. Жури, с председател ходужникът Петко Антонов, оценяваше най-добрите произведения. Неслучайно най-използваните цветове в рисунките бяха зеленото и жълтото, а предпочитаните символи – клубната емблема и числото 7. Награди във всяка възрастова група получиха класираните на първите три места. По един малък художник от група бе зарадван и с приз от клуба. ПФК „Лудогорец“ и „Green Ladies“ дадоха и две големи специални награди.

  Организаторите почерпиха всички деца с торта и лакомства. Творилите по темата „Растем сред шампиони“ си направиха много снимки, не само със седмата шампионската купа, но и с огромната торта, украсена с изображения на героите в зелено.

  На тържеството организираните фенове на Лудогорец обявиха успешния финал на една благородна инициатива, организирана в помощ на две малки близначета от града. Децата страдат от церебрална парализа и се нуждаят от скъпо лечение. За да подкрепят семейството в този труден момент, привържениците на „орлите“ предадоха на близък на родителите събраните средства в размер 1900 лв.