дом Новини Празнично шоу за 7-ия пореден трофей на „орлите“

  Празнично шоу за 7-ия пореден трофей на „орлите“

  0
  ДЯЛ

  От ръковоството на Лудогорец разкриха изпълнителите, които ще уважат партито за седмия пореден трофей на „орлите“.

  Сред тях е едно от най-талантливите деца, участвали в музикални реалити формати – 12-годишната Жаклин Таракчи, която ще пее за феновете на Лудогорец преди съботния мач с Левски. Родената в Разград певица, която стана всенародна любимка с представянето си в шоуто „България търси талант“, ще подгрее публиката преди първия съдийски сигнал.

  Редом с нея публиката ще забавляват още таланти от Разград с невероятни музикални заложби – Васил Петров, Андреа Начева, Пламена Петрова и Мартин Пенев.

  Шоуто преди срещата ще продължи с представление на танцова школа „Хорце“ към Центъра за работа с деца в Разград. Ученици от основно училище „Васил Левски“ пък ще правят флашмоб на тема „Бъди щастлив“.

  След края на мача феновете ще станат свидетели на церемонията по награждаването на шампионите. Вечерта ще завърши с концерт на рапъра 100 Кила и Маги Джанаварова и грандиозна заря в чест на титлата.

  Лудогорец напомя, че билети за двубоя с Левски се продават на клубната база в Разград. В събота ще работи и касата на улица “Васил Левски“.