дом Новини Трагедия! Трима младежи загубиха живота си при две катастрофи в Разградско

  Трагедия! Трима младежи загубиха живота си при две катастрофи в Разградско

  0
  ДЯЛ

  22-годишен шофьор от село Дянково и спътничката му починали в болницата, след като колата им е рязана, за да бъдат извадени от помляното БМВ. Друго 19-годишно момиче изпаднало при катастрофа от колата си „Нисан Терено” и починало на място.

  Инцидентът с двамата загинали младежи е станал към 0.45 часа в последния ден на март до Дома за хора с деменция в Разград. 22- годишният Т.Ф., който шофирал БМВ, предприел изпреварване на „Опел Зафира”, без да се съобрази с насрещно идващия „Опел Астра”. При опасното изпреварване БМВ-то се ударило и в колата, която задминавало, и в насрещната. При двойния удар автомобилът на младия водач излязъл от платното, блъснал се в металната ограда на Дома и накрая се забил в дърво.

  Шофьорът и спътничката му Т.Р. на 20 г. от село Брестовене са извадени от попиляната кола и откарани в болницата, където издъхнали от множеството тежки травми.

  Взети са кръвни проби от загиналите и от другите двама шофьори. Автомобилът „Опел Зафира“ е управляван от С.С. на 29 години от Разград, а „Опел Астра“ – от Х.К. на 58 години от село Дянково.

  19-годишната И.А. от силистренското село Айдемир е загинала към 16.00 часа в петък на пътя между разградските села Савин и Севар. Момичето управлявало „Нисан Терано”. Изгубило контрол над колата, която изхвърчала от пътя и се преобърнала в дере. Младата водачка изпаднала от автомобила и починала на място, уточняват от полицията в Разград.