дом Новини Елитът на Младежко ДПС – Разград се събра в областния град

  Елитът на Младежко ДПС – Разград се събра в областния град

  0
  ДЯЛ

  Вчера в конферентната зала на хотел Централ се проведе разширен областен съвет на Младежко ДПС Разград. На събитието присъстваха народния представител от разградска област и зам.-председател на ДПС Ахмед Ахмедов и Илхан Кючюк-председател на Младежко ДПС и евродепутат.

  С участието на около 100 младежи от областта бяха засегнати теми касаещи актуалната политическа ситуация в страната, както и по-активното им участие в местните младежки политики, като значим фактор за определяне посоката на развитие на България. Дискутираха се въпроси свързани с развитието на младежите, трудовата заетост, възможностите пред тях, като особено внимание бе обърнато на насърчаването на предприемчивостта.

  В словото си към младежите Илхан Кючюк отбеляза значимостта на международната инициативата Minority Safepack, която цели да подобри защитата на правата на гражданите на Европейския съюз, принадлежащи към различни етнически и езикови малцинства.

  На срещата присъстваха още областният председател на ДПС Разград Севгин Шукри, кметът на Цар Калоян Дауд Аляовлу, общинският председател на ДПС Завет Гюнеш Лютфи, областния председател на Младежко ДПС Разград Ариф Васви, общински младежки лидери, членове и активисти на младежките структури от областта.