дом Новини За първи път! Френската комедия „Любовта – това съм аз“ с премиера на...

  За първи път! Френската комедия „Любовта – това съм аз“ с премиера на разградска сцена

  0
  ДЯЛ

  Френската комедия „Любовта – това съм аз“ от съвременния драматург Себастиен Тиери е първата за годината премиера на Театрално-музикален център – Разград, която ще бъде представена на голямата сцена пред разградската общност. „Любовта – това съм аз“ съвсем не е проста комедия. Тя вплита в битието психология и философия. Това е един спектакъл, в който хуморът и трагедията са умело преплетени в неразделима нишка, маскирал нещастието на едно семейство с комедийни диалози. 

  Дългогодишният брак между двама души  променя всичко – чувства, желания, разбиране. Кога една жена е привлекателна, желана, кога е млада? Сляпа ли е любовта? Отговорите на тези въпроси изплуват от водовъртежа на смешните и даже шокиращи ситуации в спектакъла „Любовта – това съм аз!” Ще станете свидетели на една почти изгубена, но не безвъзвратно, младост, която успява да бъде възвърната заедно с желанието за живот и щастие. И когато всичко изглежда безизходно, идва неочакваното решение – ами ако продължим да се обичаме? 

  Ловък майстор на сценичната интрига, с блестящо чувство за хумор, Себастиен Тиери не ни оставя и секунда без усмивка и интерес.

  И все пак щастлив край има, макар и не за всички. Но няма да ви разкажем целия сюжет. За да разберете и видите какво точно се случва на сцената, можете да посетите премиерата на представлението на 1-ви февруари от 19.00 часа в Общински културен център-Разград.