дом Новини „Дюнер ленд БГ“ вече и с обект на автогарата в Разград

    „Дюнер ленд БГ“ вече и с обект на автогарата в Разград

    0
    ДЯЛ

    Днес официално отвори вратите си за клиенти третият обект за бързо хранене „Дюнер ленд БГ“ намиращ се на Автогара Разград, който модернизира възобновяващия се транспортен комплекс.  

    Новооткритото заведение предлага  лахмаджун (от рода на пиците), дюнери с пилешко, а тепърва ще има специалитети за почитателите на телешкотомесо, в съчетание със неповторими по вкус сосове, които носят допълнителна наслада към поднесената храна. 

    Несравнимите продукти пристигат специално от Белгия, за да се отговори на високите изисквания и да се задоволят максиламно очакванията на взискателните клиенти. В обекта се използват необичайни за града професионални уреди отговарящи на съвременните европейски изисквания и  стандарти. Ведно с това се очертава превръщането на „Дюнер ленд БГ“  в предпочитано място за хранене,  съобразно особеното внимание, което собственици и служители обръщат, както на качеството на храната, което потребителите заслужават, така и на максималното поддържане на удовлетвореността у своите клиенти.

    Новооткритият обект е първоначално допълнение към осъвременяването на предлаганите услуги, след един основен ремонт направен от собствениците на Автогарата, които също подкрепят дейността, предстоят нови план-проекти и извършване на ремонти отнасящи се до всички външни дейности: тоалетните, магазинчетата, паркинга.

    Това е третият по ред обект за бързо хранене на холандеца в Разград. Другите два са на бул. „България“ /срещу магазин „Дружба“/ и в сградата на „Сити център“. През месец април предстои да бъде открит четвърти обект, този път обаче в централната градска част на Попово, споделя холандецът Тайфун Тюре, който е собственик на дюнерджийниците.

    Безспорно едно от най-важните неща, които не бива да пропускате, посетите ли автогарата в Разград, е възможността да ги опитате и да им се насладите!