дом Новини Близо 50 деца взеха участие в творческата работилница организирана от НЧ „Делиорман“

  Близо 50 деца взеха участие в творческата работилница организирана от НЧ „Делиорман“

  0
  ДЯЛ

  С весело и незабравимо развлечение приключи детската творческа работилница, която НЧ „Делиорман 2014г” организира вече за втори пореден път. В нея участие взеха близо 50 деца на възраст от 5 до 12 години.

  В рамките на трите изминали работни дни, с помощта на майсторът на приложното изкуство Хафизе Басри, малките сръчковци собственоръчно изработиха различни предмети от непотребни и естествени материали. Хартиени раници, коледни венчета от естествено иглолисто, сурвакници, новогодишни корони бяха само част от дейностите, в които децата взеха участие. В организираните занимания, които предизвикаха голям интерес, децата приложиха своята креативност и находчивост. Наред с това, екипът на читалището подготви забавна и в същото време обучителна игра, на която децата да се изявят, да развият способностите си чрез съвместната работа по групи, и да проявяват взаимно уважение. В нея участниците се съревноваваха и преживяха вълнуващи моменти, а накрая получиха лакомства.

  Екипът на читалището благодари на всички родители и деца за участието, и им пожела много здраве, успех и весело посрещане на празниците.