дом Новини Творческа работилница събира малките сръчковци

  Творческа работилница събира малките сръчковци

  0
  ДЯЛ

  Малките сръчковци имат възможността да покажат своя талант, да разгърнат въображението и да развият индивидуалните си творчески умения в тридневно приключение, по време на което ще сътворят собственоръчно чудеса. В очакване на предстоящите новогодишни празници Народно читалище „Делиорман” в Разград отново е инициатор на Творческа работилница за деца, където малчуганите да усвоят приложни и забавни техники, които не се изучават в училищата. 

  Под професионалното ръководство на майсторката на приложни изкуства – Хафизе Басри, всяко дете собственоръчно ще сътвори новогодишни чудеса. Заниманията ще се проведат под надслов „Творческите чудеса на малките джуджета“ и ще продължат от 20 до 22 декември в помещението на НЧ” ДЕЛИОРМАН 2014г” на адрес: град Разград, бул.България 21П, ет.1, пом.№5 / Битов комбинат – Свежест/  от 15.00ч. до 17.00ч, съобщи председателят на читалището Хабибе Расим.

  В творческата инициатива могат да се включат деца на възраст от 5 до 12 години. Участието е безплатно, а всички необходими материали за изработка на новогодишните украшения ще бъдат осигурени от организаторите.

  В първия ден е предвидено децата да изработят хартиени раници с коледна украса и венчета от естествено иглолисто, а във втория забавни сурвакници. В последния ден ще има увеселителни игри с подръчни материали, където ще могат да участват и родители. Всички участници ще получат лакомства.

  Желаещите да се впуснат в приключенията, могат да се запишат на телефон 0898/ 747 521.