дом От читателя Деца ни дадоха урок

  Деца ни дадоха урок

  94
  ДЯЛ

  Детската градина на Юлиан Нагелсман даде урок по мъжество и как трябва да се защитава клубната чест. Уверени сме, че повечето от тези голобради юноши все още не са получили каквито и да е пари от спорта, който практикуват. Въпреки това, в много компоненти от играта надиграха високоплатените футболисти на „Лудогорец“.

  В мача на истината на годината възпитаниците на Херо за пореден път изиграха едно крайно слабо първо полувреме. Пък и нашият треньор пак не успя да случи с „ваксата“. Тръгна да играе без централен нападател и то в мач, в който имахме крещяща нужда от попадения. Може да се гадае дали Лукоки нямаше да стои по-добре в схемата от Мисиджан. Както в последните мачове Натанаел също не се представи на ниво като вината за попадението в нашата врата бе изцяло негова. В средната линия също допуснахме много брак.
  Добре, че дойде голът на Вандерсон, та да се промъкнем през иглени уши в следващата фаза на турнира, но това едва ли топли сърцата на феновете на „Лудогорец“. На всички вече е ясно, че вещата в отбора не вървят. Ако звездите не искат Херо, да го заявят в прав текст, а да не се оправдават с прекалено голямата умора.
  Някои предполагат, че съдбата на треньора е поставена на карта, която ще стане ясна след мача на „Червена армия“ на 16 декември за Купата.
  Христо Димитров