дом Новини Цветан Цветанов провери уличните ремонти в Разград

  Цветан Цветанов провери уличните ремонти в Разград

  0
  ДЯЛ

  Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен заедно с кмета на Разград д-р Валентин Василев и депутата от Разградски регион Десислава Атанасова представиха на председателя на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов резултатите от реализираните през последните месеци инфраструктурни проекти в община Разград, съобщиха от пресцентъра на областната управа.

  Проектите са финансирани от държавния бюджет, последната инвестиция от 1 милион лева е за ремонт на 20 улици, но поради постигната ниска цена по време на обществената поръчка ще бъдат рехабилитирани още между 3 и 5 участъка – обясни д-р Василев.

  Цветанов поздрави г-н Хюсмен, д-р Василев и г-жа Атанасова и им благодари за добрата работа, свързана с полагането на усилия резултатите от реализираната от правителството политика да стигнат до хората. „Видимо е подобрена средата за живот“ – констатира Цветанов след обиколка на част от рехабилитираните обекти. В обиколката бяха включени санирани жилищни блокове, ул. „Васил Левски“, ул. „Дунав“, участъците покрай почистената от храстовидна и дървесна растителност река Бели Лом, градинката пред Следствието, централната градска част.

  В момента най-важно за държавата е да се приеме бюджетът за следващата година, за да продължи икономическият растеж, който към края на 2017 г. ще е 4% – заяви Цветанов.

  От читателя