дом Новини Прелестна разградчанка с шанс да грабне титлата за най-красива лекоатлетка

  Прелестна разградчанка с шанс да грабне титлата за най-красива лекоатлетка

  0
  ДЯЛ

  Остават три дни до края на финалната фаза в надпреварата за най-красива лекоатлетка. До 23.59 часа на 31-ви октомври 2017 г. ще продължи гласуването за подреждане на призьорките, сред които място заема и чаровната разградчанка Димана Йорданова.

  Младата лекоатлетка се пребори с конкуренцията на 15 красиви девойки, в трите изминали етапа в конкурса за дамска красота сред атлетките и влезе в челната тройка. Oтново с гласовете на посетителите на най-популярния атлетически сайт ще се определи и носителката на короната Мис BGathletic.com 2017. Само една от трите претендентки, отличена с вашия вот, ще грабне титлата в четвъртото издание на конкурса.

  Красивата спортистка тренира усилено, а огромната ѝ отдаденост, я води към похвални постижения в атлетиката. 19-годишната състезателка на СКЛА „Лудогорец“ – Разград е трикратна вицешампионка на България, два пъти на висок и един път на троен скок. Освен това Димана е студентка първа година в ШУ „Епископ Константин Преславски”, където изучава специалност „Педагогика по физическо възпитание”. Свободното си време, макар и малко, отделя за любимите си хора, които я зареждат с нови сили за най-голямата ѝ страст – атлетиката.

  В този решаващ етап, следва да подкрепим привлекателната разградчанка, защото всеки глас е от значение в борбата ѝ за приза Мис BGathletic.com 2017.

  Гласувайте за чаровната Димана Йорднова, всеки ден до 31 октомври включително, на следната платформа: http://miss.bgathletic.com

  От читателя