дом Новини „Лудогорец“ и музеят „Абритус“ предвещават незабравим ден в уникален туристически пакет

  „Лудогорец“ и музеят „Абритус“ предвещават незабравим ден в уникален туристически пакет

  0
  ДЯЛ

  Ръководството на ПФК „Лудогорец“ и на музея „Абритус“ в град Разград постигнаха договорка да стартират уникална по рода си туристическа услуга, съобщават от клуба на „зелените“.

  Шампионите по футбол и учените организират съвместна обиколка в археологическия резерват Абритус, интерактивния музей и най-модерната тренировъчна база по футбол в България. Всичко това ще бъде съчетано и с наблюдение на футболна среща на „орлите“ от календара на Първа лига, Купа на България и Лига Европа.

  Посетителите ще имат възможността да се върнат хилядолетия назад, да видят живота на траки и римляни, да видят и най-голямото златно монетно съкровище в страната от късната античност. Заедно с това те ще видят и къде тренират шампионите по футбол на България.

  ПФК „Лудогорец“ и музеят в Разград планират да предложат тази обиколка и на туроператорите, които обслужват чуждестранните туристи по българското Черноморие.

  Любителите на историята и футбола могат да се снимат с уникалния „Златен пегас“ и с любимите си футболисти от „Лудогорец“ в един и същи ден. А различното изживяване на „Лудогорец Арена“ ще е чудесен завършек на екскурзията.

  Заявки за посещение се приемат на емайл: pegas_rz@abv.bg

  Повече информация можете да намерите тук!